Vosganian: ”Meleşcanu şi-a pierdut legitimitatea politică şi morală de a mai fi membru ALDE”

11 Septembrie 2019

Vicepreşedintele ALDE - Varujan Vosganian a declarat, miercuri, la Parlament, că colegul său Teodor Meleşcanu şi-a pierdut legitimitatea politică şi morală de a mai fi membru al partidului după ce a acceptat să fie şef al Senatului în locul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Varujan Vosganian consideră că Teodor Meleşcanu şi-a pierdut legitimitatea de a mai fi membru ALDE, dar nu a fost emis încă un document oficial în această privinţă.

„Nu se pune problema că noi nu vom avea o ripostă. Procedural, vorbim de delegaţia permanentă. În legătură cu Teodor Meleşcanu există acum necesitatea unui for care să valideze această situaţie.

Decizia se aplică, dar trebuie să existe şi o luare de poziţie a forurilor statutare. Ar trebui să constate forurile superioare şi nu a forurilor judeţene. În ceea ce îl priveşte pe Teodor Meleşcanu el nu mai funcţionează în grupul nostru efectiv şi opinia mea este că el nu mai poate funcţiona în ALDE.

După părerea mea, calitatea sa de membru e una care nu se poate discuta pe termen lung. Juridic, ALDE nu a emis încă un document oficial în această privinţă. Teodor Meleşcanu, din punct de vedere moral şi politic, şi-a pierdut legitimitatea de a mai fi membru ALDE”, a declarat Varujan Vosganian, la Parlament.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
O conserva inutila acuza o alta conserva expirata !!!
11 Sep 18:05
Ambele conserve sifoneaza bugetul statului fara a produce NIMIC concret pentru tara sau popor. Doi sifonari inutili si expirati,
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?