Voiculescu îl atacă pe Băsescu: De ce strigă "tanti Traian" după miezul nopţii

18 Februarie 2019

Dan Voiculescu îi dă replica lui Traian Băsescu, după ce fostul președinte a acuzat oamenii din trustul de presă fondat de Voiculescu pentru ]ncercarea de a-l victimiza pe Nicolae Popa, fostul director FNI. În replică, Voiculescu consideră că Băsescu scrie mesajele de pe Facebook ”după ce se încarcă bine”.

”Când eram copil, în Bariera Vergului, aveam printre vecini și o doamnă mai în vârstă – tanti Tina – care, după o tinerețe aventuroasă, își purta bătrânețea în casa în care locuia singură. Ieșea din curte rar, spre seară, înainte să închidă la alimentară, și se întorcea repede, încercând să ascundă sacoșa de pânză albastră din care zdrăngăneau câteva sticle. În care sigur nu era laptele pentru care stătea mama la coadă în fiecare dimineață. Târziu, spre miezul nopții, Tina deschide geamurile și începea să arunce vorbe dulci către tot cartierul până când unul dintre vecini se îndura s-o liniștească. Cred că, în felul ei, vecina noastră striga după ajutor specializat. Pe care, în cele din urmă, l-a primit", a scris Voiculescu pe blogul său.

"Anii au trecut și am uitat complet de Tina până de curând când i-am recunoscut deprinderile la Băsescu Traian. Aproape în fiecare seară, în miez de noapte, Căciulitul de la Grivco deschide larg geamurile internetului și postează pe Facebook mesaje nervoase. A făcut-o și aseară, încercând, la fel ca Tina, să-și îngroape greșelile trecutului într-o avalanșă de strigăte incoerente despre Voiculescu, Antene, jurnaliști și comentatori care se încăpățânează să spună adevărul.

Ce nu înțelege Băsescu Traian nici ziua – când e mai puțin “încărcat” – este că, de fapt, cu fiecare nouă ieșire își subliniază “păcatele tinereții”: vila din strada Mihăileanu; tranzacțiile obscure cu terenuri, case și mașini; subordonarea justiției “statului mafiot”. Poate că, asemeni Tinei, și “tanti” Traian strigă după un fel de “ajutor specializat”.

P.S. Evident, nu pot fi suspectat de simpatii pentru Laura Codruța Kovesi. Dar, dincolo de propriile experiențe, nu pot să nu mă întreb cu ce este mai vinovată această doamnă în recentul dosar – dacă este vinovată, justiția decide – decât cel care i-a girat toate acțiunile?”, scrie Dan Voiculescu.sursă foto: Mediafax-Daniel Adascăliţei

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
mitrut
19 Feb 10:57
Acuzat nu doar de furtul banilor securitatii ci si de ceva crima prin Grecia, varanul are tupeul sa acuze cand el ar trebui sa stea ascuns pe veci!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?