Vladimir Putin, exerciții de imagine, la un meci de hochei. A marcat 9 goluri și a căzut pe gheață

11 Mai 2019

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a făcut un nou exerciţiu de imagine. Şi-a pus patinele şi a intrat pe gheaţă, la un meci de hochei demonstrativ.

Liderul de la Kremlin a marcat 9 din cele 14 goluri ale echipei sale, dar, în timp ce savura victoria, s-a împiedicat şi a căzut în faţa spectatorilor.

Îmbrăcat în tricoul cu numărul 11 pe care îl poartă întotdeauna la meciurile de hochei, Putin a reuşit să înscrie de nouă ori în poarta adversarilor. Fiecare reuşită a stârnit aplauze furtunoase în public.

Nu a fost totul roz pentru ţarul de la Kremlin. De la atâta entuziasm, Putin a căzut pe gheaţă, chiar după meciul care s-a încheiat cu scorul de 14 la 7.

Preşedintele Rusiei e un sportiv înrăit. Are centură neagră la judo, e pasionat de curling, călărie, dar şi de înot. A făcut şi scufundări în Marea Neagră şi în Lacul Baikal.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?