Ce înseamnă, de fapt, visele erotice. Specialiștii le-au descifrat!

14 Iunie 2019

De cele mai multe ori persoanele care acordă prea multă importanță părerilor celor din jurul lor tind să viseze că sunt infideli. Un vis în care faci sex cu un necunoscut poate doar să însemne că dorești să ți se reconfirme faptul că încă poți flirta.

Asta nu înseamnă ca doreşti să-ţi inşeli partenerul. Pur şi simplu ai nevoie de mai multa incredre in sine prin confirmarea de la străini. Dacă amantul tău nu are chip, atunci trebuie să ştii că nu e vorba de vreo posibilă viitoare curtare din partea unui pretendent, ci înseamnă că încă eşti legată de lucrurile pe care nu le-ai făcut până acum. Regreţi anumite şanse ratate.

E momentul să laşi tot ceea ce te macină din trecut în trecut şi să păşeşti cu încredere spre viitor! În cazul în care te găseşti făcând amor cu o parteneră, ar trebui să ştii că începi să-ţi pierzi încrederea în tine.

Poate însemnă într-acelaşi timp că nu eşti mulţumită de ce ai realizat până acum. Pune piciorul în prag! Începe să fii mai îndrăzneaţă şi lasă deoparte orice temeri pe care le ai alături de partenerul tău. Când sunteţi doar voi doi, lumea vă aparţine.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?