Viralul momentului! Un măgar pe nume Oreste, vedetă peste noapte pe internet

6 Ianuarie 2017

Măgarul Oreste ar fi putut fi eroul unei fabule a lui La Fontaine, scrie portalul huffingtonpost.fr,  prezentând o înregistrare video a unei asociații care își propune să crească gradul de apreciere față de aceste animale. În timp ce alți măgari sar peste un obstacol pentru a ieși dintr-un țarc, Oreste a găsit o soluție cu adevărat inedită la această problemă.

sScena, filmată la 4 ianuarie de o asociație cu scopul declarat de a crește gradul de apreciere față de măgari, a adunat peste 27 de milioane de vizualizări pe Facebook, la numai două zile de la publicare. Iată deci o nouă dovadă că inteligența măgarilor și a altor animale este subestimată, scrie huffingtonpost.fr, citat de Agepres.

Potrivit sursei citate, măgarul Oreste a demonstrat inteligența speciei sale rezolvând o problemă într-unul dintre cele mai bune moduri posibile.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?