Viral! O doctoriță și-a publicat pe Facebook fluturașul de salariu. WOW!

15 Aprilie 2018

Discuții aprinse după ce o doctoriță și-a publicat pe Facebook fluturașul cu salariul de 2400 de euro, lunar. Aceasta a adăugat: „De acum, dragi colegi, când întindeți mâna după plic, uitați-vă în ochii celui din față”. 

Anca Mureșan este medic primar chirurg la Institutul Regional de Gastro-enterologie „Octavian Fodor” din Cluj-Napoca și și-a publicat fluturașul de salariu pe Facebook, ca să arate că într-adevăr salariile medicilor au crescut substanțial în ultima lună: câștigă 11.200 de lei, aproape dublu, cu tot cu o gardă suplimentară într-o zi de sâmbătă.

Doctorița a povestit cum în urmă cu câteva zile fiica unei paciente operate de ea a insistat să-i înmâneze o sumă de bani. „Nu mai merge așa… datoria statului român este să își respecte cetățenii, medicii au primit niste salarii decente începând cu aceasta lună, așa încât de acum, dragi colegi, atunci când întindeți mâna după plic, uitați-vă în ochii celui din față”, a scris femeia. Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?