Cine a apelat-o pe Viorica Dăncilă în timpul ședinței de guvern? Vezi imaginile!

14 Mai 2019

În timpul ședinței de guvern, în timp ce vorbea, Viorica Dăncilă s-a oprit din discurs pentru că telefonul a sunat. Cel mai probabil, premierul a primit un mesaj. Momentul a fost surprins în direct, iar imaginile sunt mai jos.

Moment neprevăzut în ședința de guvern de astăzi. În timp ce premierul Viorica Dăncilă anunța, printre altele, scăderea TVA de la 9% la 5% pentru livrarea produselor montane, ecologice, tradiționale și faptul că anumite categorii de persoane vor putea plăti doar opțional asigurări de sanatate, telefonul său, aflat pe masă, a sunat.

În acel moment, Viorica Dăncilă s-a oprit din discurs și s-a uitat câteva secunde pe telefon. Vezi secvențele mai jos, în VIDEO!

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat la începutul ședinței de guvern că printre propunerile legislative adoptate azi se numără reducerea TVA-ului la 5% la produsele bio, precum și amnistia fiscală pentru persoanele fizice cu venituri sub nivelul salariului minim brut pe țară.Săptămâna trecută, premierul Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici să elaboreze un act normativ prin care persoanele care în perioada 2015-2017 au obținut venituri sub nivelul a 12 salarii minime brute să fie scutite de plata contribuțiilor sociale.

Citește aici detalii!

 

.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
viitor maret se intrezareste ...
14 May 15:17
... ieri vorbea singura unor repetenti ai liceului agricol din vidili, azi da indicatii pretioase guvernului ROMANIEI !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?