Viorica Dăncilă: ”Mutarea ambasadei din Israel va fi strict în mâna președintelui Klaus Iohannis”

11 Iulie 2019
viorica dancila
viorica dancila

Mutarea ambasadei României din Israel (de la Tel Aviv, la Ierusalim), stat încărcat de tensiuni istorice, cu implicații în întregul Orient Mijlociu, este un subiect diplomatic extrem de sensibil

Deși Viorica Dăncilă a anunțat, în urmă cu câteva luni, că va muta ambasada României, acum vrea ca decizia politică să fie strict în mâna președintelui Klaus Iohannis, căruia îi solicită să vină public și să anunțe decizia.

”După cum știți am avut un memorandum în Guvern. Am definitivat această analiză, am trimis-o către celelalte instituții, o vom trimite și către președinte, dar părerea mea este că aici este nevoie de o decizie politică pe care să o anunțe președintele, dar văd că nu spune nimic.

Președintele trebuie să vină public și să spună: voi muta ambasada sau nu voi muta ambasada. Această tăcere nu face bine României.”, a spus Viorica Dăncilă la DC New.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Vasilico, esti dusa cu pluta...
11 Jul 14:02
Pe de-o parte spui ca "vei trimite" analiza facuta de guvern, iar pe de alta parte spui ca presedintele tace si nu spune public care e decizia sa. Nu ti se pare corect sa trimiti analiza aia si apoi sa astepti decizia presedintelui? Pe urma tot voi (tu si Motocicleanu) veti spune ca presedintele s-a pronuntat inainte de a citi analiza facuta de guvern. Ai o logica de fier, vezi sa nu rugineasca...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?