Moment halucinant în direct. Dragnea oprește întrebările presei și o trimite pe Dăncilă la guvern

16 Mai 2018

Liviu Dragnea i-a întrerupt pe ziariștii care îi adresau întrebări Vioricăi Dăncilă și a reamintit că premierul are ședință de guvern, moment în care aceasta a ieșit imediat din scenă.

Momente incredibile în direct, de la Parlament. Liviu Dragnea a oprit întrebările adresate de jurnaliști Vioricăi Dăncilă și i-a reamintit acesteia că are o ședință de guvern de ținut.

”Doamna prim minsitru conduce guvernul și are ședință de guvern”, a spus șeful PSD.

Dăncilă a aprobat și a plecat imediat de la Parlament spre Guvern, iar Liviu Dragnea a rămas mai departe să răspundă întrebărilor. 

Dragnea, întrebări ajutătoare pentru Dăncilă: V-a mai cerut preşedinte Iohannis demisia? 

Ceva mai devreme, Dragnea îi oprise pe ziariști pentru a adresa propria întrebare Vioricăi Dăncilă: ”V-a mai cerut preşedinte Iohannis demisia?”. Premierul Viorica Dăncilă a dat răspunsul pe care Dragnea îl aştepta: "Nu mi-a mai cerut demisia".

Premierul a mai adăugat că cererea preşedintelui Iohannis era inoportună.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Stefan
16 May 21:13
Ce sedinta de guvern are VVD? E buna, cel mult, de momaie la bostana. Posibil sa fie femei de serviciu mult mai intelepte decat aceasta inchipuita.
Răspunde
0 0
Florin
16 May 14:37
Asta e proba video (daca mai era necesar inca o proba!) despre cine este adevaratul premier, tartore si Drac('nea) mare in tara asta. Se vede din limbajul verbal si mai ales non-verbal al Vasilicai supusenia ei ca de cadana in harem.
Răspunde
0 0
jack
16 May 13:40
Alta întrebarea de la dl dragnea: ati mai luat lectii de gramatica limbii române ? DE NOAPTEA MINTII !! O analfabetă care nu se desminte ! I-a spus stăpinul ” sezi frumos Bubico si... Bubico sede frumos !!
Răspunde
0 0
Vai de tara noastra
16 May 13:57
2 Nu dar pot sa fac alt Ceva cu gura in loc sa iau lectii de gramatica. Bv d-na Dancila
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?