Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari și la Urlați - VIDEO

15 Mai 2019

Viorica Dăncilă a avut parte de câțiva protestatari și la Urlați, unde a efectuat o scurtă vizită, miercuri, scrie Realitateadeprahova.net

Premierul Viorica Dăncilă se află miercuri în Prahova, unde efectuează o vizită de lucru alături de autoritățile locale. Alături de prim-ministru sunt prezenți și mai mulți miniștri, precum Sorina Pintea, Orlando Teodorovici, Radu Oprea și Nicolae Bădălau.

Viorica Dăncilă a participat la semnarea unui contract de operare a stației de sortare a deșeurilor Boldești Scăieni și a stației de tratare mecanobiologică a deșeurilor biodegradabile Ploiești între Consiliul Județean Prahova și o firmă privată.

După acest eveniment, premierul României a mers la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova, după care și-a continuat drumul spre localitățile Tomșani și Urlați, unde a vizitat mai multe obiective de investiții.

La Urlați, premierul și întreaga delegație au fost întâmpinați de aproximativ zece protestatari.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Andrei Palincu
15 May 18:05
Cum au aflat "spontanii" aia ca vine primul ministru la Urlati (2 minute), s-a dat pe radioficare cumva? Cum au reusit sa fabrice banner-ul in timp record si mai ales pe banii cui? Daca erau acolo, la acea ora inseamna ca nu prea aveu treaba cu munca, sau mai stii, erau toti intreprinzatori si aici se explica si chestia cu banii. Coincidenta uluitoare, numai la evenimentele PSD "poporul" se inflameaza intodeauna "spontan". Johanis, Orban (al nostru nu al bosgorilor), Lolek&Bolek (aia de la Uniunea ADHD-sindtom Tourette) se zbarlesc in pene ca ei nu au nevoie de jandarmi sau de budigarzi (ca ma iubeste femeilii si ie moarte dupe mine).
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?