Vinerea Mare. "Nimeni nu-i poate reproșa lui Dumnezeu că nu știe ce este suferința pe Pământ"

6 Aprilie 2018
Preotul Emil Cărămizaru
Preotul Emil Cărămizaru
FOTO: Realitatea TV

Vinerea Mare. În sfânta zi de Vinerea Mare ne aducem aminte de suferințele Domnului Iisus Hristos, care, prin răstignirea sa pe cruce, s-a sacrificat pentru noi și pentru mântuirea noastră.

Vinerea Mare. "Nu întâmplător această zi este numită marea și sfânta Vineri, datorită intensității sale duhovnicești. Acum orice creștin este în rugăciune și post, ca să rememorăm plenar și sfânt pătimirile domnului Iisus Hristos", spune Emil Cărămizaru, preotul paroh al Bisericii Sf. Gheorghe Nou din București.

Vinerea Mare. Mântuitorul Iisus Hristos ne arată acum un gest suprem de dragoste, de iubire nemărginită: "El nu s-a pus împotriva prigonitorilor și a ucigașilor săi, ci, din contră, i-a binecuvântat prin celebrele cuvinte: "Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac".

Vinerea Mare. Oamenii nu vor putea niciodată să-i reproșeze lui Dumnezeu că nu știe ce este suferința pe Pământ, "el care a trecut prin cea mai cumplită suferință, experiență teribilă, de la batjocură, bătaie, până la cumplitele dureri de pe cruce pentru noi toți", arată preotul Emil Cărămizaru.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Nae
12 Sep 10:22
... parinte nu ti-a ajuns salariul ? sau vrei si un bonus pentru excelenta ? Cum poti vorbi de D-zeu cind voi va uitati intelegatori si promovati dezastrul social actual si, mai ales, la sirul de crime continuue impotriva copiilor nenascuti si cooorvasaria generalizata ascunsa sub denumiri pompoase (relatie, prietenie, concubinaj, ...) ? Ce credeti ca crede D-zeu despre ''activitatea'' voastra ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?