VIDEO Viorica Dăncilă, primită cu pâine și sare la Fălticeni

14 August 2019
Viorica Dăncilă
Foto: Inquam Photos / George Calin
Viorica Dăncilă Foto: Inquam Photos / George Calin

Miercuri, la ședința PSD Suceava care are loc la Fălticeni, Viorica Dăncilă a fost întâmpinată cu pâine și sare și primarii din județ i-au sărutat mâina, scrie realitateadesuceava.net.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, premierul României, a ajuns miercuri după-amiază la Fălticeni, acolo unde participă la ședința Comitetului Executiv al PSD Suceava. Ședința are loc într-o sală de evenimente situată într-o zonă izolată, între livezile de lângă municipiul Fălticeni. Viorica Dăncilă a ajuns la eveniment însoțită de miniștrii Eugen Teodorovici de la Finanțe și Mihai Fifor de la Apărare, dar și de președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan.

Când a intrat în sala de evenimente, Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de un bărbat care pe un ștergar avea un colac și în mijloc un bol cu sare.

Viorica Dăncilă a salutat apoi persoanele aflate în primul rând, în majoritate primari PSD. Unii dintre primari au dat mâna cu premierul, în timp ce alții, printre care primarul Ioan Pavăl de la Dumbrăveni, s-au aplecat și i-au sărutat mâna.

Jurnaliștilor li s-a cerut să părăsească sala după sosirea Vioricăi Dăncilă.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?