VIDEO: Momentul care a provocat intervenţia în forţă a jandarmilor

10 August 2018

Jandarmeria a difuzat un video care surprinde moment ce ar fi determinat intervenţia în forţă, cu sparyuri iritante. În imagini se observă  cum mai mulţi tineri îşi acoperă gura cu fulare, pe modelul membrilor galeriilor şi atuncă spre jandarmi cu bucăţi de asfalt. 

De asemenea, în mesajul Jandarmeriei se face un apel către protestatarii paşnici să se delimiteze de grupurile care provoacă violență!

"Pentru siguranța voastră și a tuturor! Un grup de oameni poate denatura complet scopul unui protest anunțat inițial, pe rețelele de socializare, ca fiind unul pașnic. Recomandăm celor care intenționează să se alăture protestatarilor din Piața Victoriei să nu vină însoțiți de copii. Demersul nostru vine ca urmare a violențelor înregistrate în ultimele ore," se spune în comunicatul jandarmilor.

"Respectăm dreptul tuturor celor care doresc să protesteze pașnic! Respectăm, în egală măsură, dreptul celor care nu doresc să protesteze!  Suntem și rămânem în slujba cetățenilor! Singura noastră preocupare este liniștea voastră, a tuturor și nu vom ezita să o restabilim ori de câte ori ea este tulburată."

sursa video: Jandarmeria Română

sursă foto: Inquam Photos/Octav GaneSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Sandu
10 Aug 18:56
E bine ca sunt surprinse pe video fetele huliganilor. O sa fie destul material la tribunal pentru condamnare la inchisoare.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?