VIDEO Și-a aruncat BMW-ul în râu, de supărare că n-a primit Jaguar!

13 August 2019

Un indian a fost așa de supărat pe părinții săi că nu a primit mașina visată, încât a aruncat-o în râu pe cea primită. Tânărul primise în dar de ziua lui o maşină BMW, în valoare de 50.000 de dolari. Se pare însă că nu a fost ceea ce îşi dorea, având în vedere ca el îi ceruse tatălui său un Jaguar.

Un tânăr din India a aruncat în apele râului o maşină BMW, pe care tatăl său i-o făcuse cadou de ziua lui, pentru că nu era Jaguarul pe care şi-l dorise. Mai multe persoane au încercat să scoată maşina din apă, iar imaginile filmate au devenit virale, relatează ziarul La Vanguardia.

Faptele s-au petrecut în Yamuna Nagar (Hayana, India): tânărul primise în dar de ziua lui o maşină BMW, în valoare de 50.000 de dolari. Se pare însă că nu a fost ceea ce îşi dorea, având în vedere ca el îi ceruse tatălui său un Jaguar.Prin urmare, într-un acces de furie, el a decis să arunce maşina într-un râu şi să filmeze totul, pentru a trimite imaginile tatălui său.

Mai multe persoane au încercat să scoată din râu maşina, care, după ce a plutit o perioadă de timp, a sfârşit prin a fi înghiţită de ape.

Poliţia investighează incidentul, iar tânărul a fost reţinut pentru a fi interogat despre cele întâmplate.

Autorul faptelor a înregistrat momentul în care maşina cade în apă şi a postat imaginile pe reţelele de socializare.

Videoclipul postat pe Youtube arată momentul în care mai multe persoane încearcă să scoată maşina BMW scufundată pe jumătate în râu, înainte ca aceasta să fie înghiţită de ape.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?