VIDEO. Durere și emoție la Caracal. Moartea Alexandrei, greu de acceptat

3 August 2019

Au apreciat-o pentru curajul ei, pentru politețea și decența cu care le-a vorbit celor care ar fi trebuit să o salveze și nu au făcut-o, au sperat până în ultima clipă să fie în viață, să fie găsită, să fie bine. Au fost însă zdruncinați când au aflat că Alexandra nu mai e. Vorbim de oamenii simpli, care continuă să meargă cu flori și lumânări în fața casei ororilor.

Vestea că moartea Alexandrei a fost confirmată de testele ADN a creat o nouă undă de șoc în rândul oamenilor din comunitate și nu numai. Fie că sunt din Caracal sau din localitatea Alexandrei, fie că vin de departe, toți vor să îi aducă un ultim omagiu micuței curajoase în locul în care s-a stins.

”Fiica mea a fost colegă la ansamblu, la Dobrosloveni. De sus trebuie să se facă dreptate, avem sistemul ăsta, e prea de tot, două fete care aveau toată viața înainte”, a spus un bprbat care a venit să aprindă o lumânare pentru Alexandra.

”Fetițele astea, fetițele astea, doamne, nici nu vreau să mă gândesc ce chinuri au putu să trăiască”, a spus o femeie.

Localnicilor nici acum nu le vine să creadă că printre ei s-a aflat un om capabil de fapte atât de grave, precum cele mărturisite de Gheorghe Dincă.”Oribil, oribil ce a putut să facă acest criminal. Negreșit poate am dat ochii cu el, dar neștiind ce poartă în mintea lui diabolică...”, a precizat o altă femeie.

”Nu simt decât furie în momentul ăsta, trebuie să avem grijă de copiii noștri și autoritățile să găsească o modalitate să rezolve mai repede cazurile astea”, a declarat o altă femeie.

”Ne-a afectat foarte tare ce s-a întâmplat și de asta am hotarăt să venim să aprindem o lumânare pentru Alexandra. Ne-am gandit că poate a răpit-o, poate a dat-o altei persoane, dar nu ne-am gandit că a omorât-o, nu am crezut că poate să facă așa ceva”, afirmă o femeie.

Oamenii nu își explică de ce nu a bănuit nimeni ce se întâmpla în casa care acum le dă fiori.

”Mă uit la casa asta aci, cine are încredere să treacă? Nici curaj să treci pe aici, dar pai să locuiești într-o casă din asta. Cu groază și cu stupoare am urmărit toate emisiunile astea. Nu pot să cred cum a putut să se întâmple așa ceva, ca să nu știe nimeni, nimeni nimic ce se întamplă în curtea asta, nimeni nu și-a pus un semn de întrebare, poliție și atâtea structuri. Sper să se pună la punct autoritățile, să comunice între ele, să lucreze împreunî și să lase orgoliile”, declară o altă femeie.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?