Victor Ponta: Toată lumea ştia că Tel Drum e a lui Dragnea

6 Noiembrie 2018
Victor Ponta
Victor Ponta

Serialul "Valiza" nu l-a surprins pe Victor Ponta. Fostul premier a declarat la Realitatea TV, la "Talk News". că toată lumea știa că Tel Drum este deținut de Liviu Dragnea. Lipseau doar documentele doveditoare.

"Toată lumea ştia că Tel Drum e a lui Dragnea, dar eu ca prim ministru nu am avut documente niciodată. Tel Drum era firma lui Dragnea, de acolo se plăteau lucrurile lui Dragnea, de la avionul privat cu care se zbura până în Portugalia şi de acolo curse de linie în Brazilia, la elicopter şi la toate celelalte lucruri", a spus Ponta la Realitatea TV.

Victor Ponta a mai spus că nunta lui Dragnea junior a costat un milion de euro!

"Explică-mi mie ca psd-ist pe care ma anunţi cu mare bucurie în suflet că mai îmi dai 50 de lei în plus la salariu cum îţi faci tu nunta de un million de euro şi îi iei copilului ultimul model de maşină".

Cât despre excluderile din partidul condus de Liviu Dragnea, Ponta susţine că acestea sunt total nejustificate."Să ajungi să îţi dai afară secretarul general care ţi-a stat alături, care ţi-a condus campania, care a fost o campanie bună, să dai afara şeful unei organzaţii Dâmboviţa care din 2012 câştigă foarte mult. De ce? ca să stai cu Vâlcov de la PD, cu Codrin de la PRM ş atât?", a mai spus Ponta.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Confundati infrectorii dle procuror si e păcat de modul cum ati ales sa faceti politica.Credeti că mai tine fara nasi?
06 Nov 19:06
Mă inerveaza la culme nu ce spune dl Ponta,ci pe cei care il iau in seama.Ce importanta are ca TEL Drum a fost sau este a dlui Dragnea?E o firmă criminală ca Grupul Etnic German ?De -aai zic ,introduceti crima de huliganism politic ,ca vreau sa le arunc chiftele cu prastia la toti mitocanii,cre crează cazuri de denigrare si,ca vrăjitorul,nu le mai pot stăpâni .Eu tot mi cred in popor,care spune ca lupul plăteste cu pielea !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?