Victor Ponta, primul mesaj după achitare

10 Mai 2018

Victor Ponta a postat un prim mesaj după achitarea sa în dosarul Turceni. "Mă bucur că în România se poate face dreptate," a scris fostul premier la câteva minute după ce a primit vestea. 

Victor Ponta îşi continuă mesajul afirmând că-i pare rău pentru faptul că "asemenea abuzuri şi înscenări s-au petrecut şi se petrec încă în ţara noastră şi mă bucur că există judecători care rezistă la toate presiunile şi îşi fac datoria de a aplica legea!"

Fostul premier îi multumeşte avocatului său Florin Surghie, precum şi tuturor celor care au crezut în nevinovăţia sa. afirmând că "nu am niciun sentiment negativ faţă de toţi cei care timp de 3 ani s-au bucurat de răul meu, deşi ştiau că sunt nevinovat. (...) Imi cer iertare mamei mele, Dacianei si celorlati din familia mea care au avut cel mai mult de suferit din cauza activitatii mele politice."

Victor Ponta nu uită însă de cei pe care-i cosideră vinovaţi pentru ceea ce i s-a întâmplat în ultimii 3 ani, de la pierderea funcţiei de premier până la debarcarea sa de la conducerea PSD. "Aş vrea să se gândească toată lumea dacă este normal să trăim într-o ţară în care Kovesi, uncheşelii şi portocalii săi comit abuzuri, falsifică probe şi incalcă legea şi te fac “penal” pentru interesele lor meschine şi dac este normal sa nu raspunda niciodata pentru aceste infractiuni.

"O să ţin minte aceasta lecţie în toata activitatea mea viitoare," îşi încheie Victor Ponta mesajul postat pe o reţea de socializare.

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?