Victor Ponta, atac exploziv la Dragnea şi Vâlcov

7 Noiembrie 2018
Victor Ponta, atac exploziv la Dragnea şi Vâlcov
Victor Ponta, atac exploziv la Dragnea şi Vâlcov

Victor Ponta iese din nou la atac! Preşedintele Pro România a scris pe pagina sa de Facebook că este dezamăgit de ceea ce se întâmplă în România, referitor la finanţările pe care ar fi putut să le primească câteva proiecte esenţiale pentru dezvoltarea infrastructurii şi sănătăţii din România. 

"Sunt foarte dezamăgit de faptul că proiectele spitalelor regionale din Iași, Cluj și Craiova au fost abandonate de actualul Guvern/ la fel și Autostrada Iași - Târgu Mureș! În timp ce noi pierdem timpul cu valize, excluderi, protocoale, bla bla România pierde șansă de a se dezvoltă în anii următori!

Am muncit foarte mult în 2014-2015 alături de Nicu Bănicioiu, Eugen Teodorovici, Marius Nica și Ioana Petrescu că să obținem cei 150 milioane de euro fonduri nerambursabile și să asigurăm restul de 150 milioane nevesari! În mod normal în 2016 se puteau face procedurile, în 2017 începeau construcțiile și în 2020 aveam spitalele atât de necesare în funcțiune!

Minciună oribilă cu studiile de fezabilitate care costă 200 de milioane mai poate fi “înghițită” doar de cei care au un televizor în loc de creier! Studiile BEI costă 1,8 milioane ( conform documentelor oficiale prezentate) și oricum Guvernul poate să facă cu cine dorește aceste studii! Îmi aduc aminte că în 2013 am modernizat complet 200 de școli cu bani și studii de la BEI și atunci cel mai mult s-a lăudat cu acest succes Ministrul Dezvoltării Regionale - atunci BEI ( Banca Europeană de Investiții) era bună - azi nu mai este!

Adevărul este evident pt toată lumea: Dragnea și Valcov nu vor proiecte din bani europeni pentru că fraudarea acestora se lasă cu dosare - și nici nu pot să dea contractele la Teldrum sau la fermă de porci de la Salcia! Rovana Plumb este dispusă să spună și să facă orice în speranța oarbă că va fi nominalizată Comisar European ( deși ea ar trebui să știe cel mai bine cât de mult valorează promisiunile lui Dragnea) / iar românii din Moldova, Ardeal și Oltenia rămân fără un spital nou și fără autostrada atât de necesare !M-am săturat să vorbim de Dragnea și “gogoșile” lui! La ProRomania trebuie să arătăm cum putem salva aceste proiecte de spitale, autostrăzi, școli fără de care România va rată șansă să la dezvoltare în viitor!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de socializare. 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Someza vestul dle Ponta si noi cu măsuri sociale ?
07 Nov 10:55
Eu,care nu sunt politician ,nu am voie să mint.Obiectivele mentionate de dl Ponta nu sunt abandonate,ci PSD,ca sa detensioneze bugetul,vrea sa le faca in parteneriat strategic,desigur nu cu SUA.Asta insemna ca fondurile EU le putem folosi pentru altceva,ca ele urmezaă o cale aalambicată:noi dăm banii,in avans,luăm o firmă germană sa faca lucrările,trecem de controlul DNA,obligatoriu,si prezentăm nota la UE,care ne decontează 10 %.Daca ati auzit o banca din UE care preia costurile ,nu crediteazaă ,spuneti-mi ca ma leg cu lanturi sa plece ministrul transporturilor.Chair someaza vestul .dl Ponta si nu putei dormi de dragul lor ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?