Vestea pe care o așteptai despre Windows 10! Microsoft tocmai a confirmat!

14 Mai 2015

Cum s-a întâmplat şi cu versiunile anterioare de Windows, oficialii Microsoft au confirmat că  va fi lansat în mai multe versiuni diferite.

Mai sunt doar câteva luni până la lansarea din vară a versiunii finale de Windows 10. Noul sistem de operare ar trebui să facă o treabă foarte bună în a ne convinge să migrăm la cel mai nou sistem de operare ieşit din Redmond. În această perioadă suntem asaltaţi de tot mai multe informaţii oficiale sau neoficiale pe marginea celui mai nou Windows.

Pentru că nu toţii utilizatorii de PC-uri sunt la fel şi au nevoie de acelaşi volum de funcţii, cei de la Microsoft au confirmat că vor fi lansate simultan nu mai puţin de şapte versiuni de Windows 10. În proporţie de 95%, acestea vor fi identice din punctul de vedere al funcţionalităţii oferite utilizatorilor. Vor exista însă şi diferenţe pentru utilizatorii profesionişti, cei care lucrează în învăţământ, medii corporate şi alte contexte, cum ar fi că...

Vezi la Playtech toate detaliile despre Windows 10 și versiunile sale!

  

Subiecte pe aceeași temăSursă: playtech.ro

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?