Vedetele au împărţit mâncare oamenilor străzii de Sfântul Nicolae

7 Decembrie 2015

Surpriză pentru oamenii străzii în ziua Sfântului Nicolae. Unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari din România, Jakob Hausmann, a gătit sute de porţii de mâncare caldă pentru cei cu care viaţa nu a fost atât de generoasă până acum. Vedetele au fost cele care au fost ospătarii personali ai nevoiaşilor.

Pentru mulţi dintre oamenii străzii zilele de sărbătoare sunt la fel ca cele obişnuite. Nu şi de Sfântul Nicolae, când aproape o sută de persoane fără adăpost au fost oaspeţii celebrului Jakob Hausmann.

Vedetele au fost cele care le-au adus farfuriile pline cu mâncare caldă.

Asociaţia care a organizat totul a creat un parteneriat inedit cu hypermaketurile şi supermarketurile. Astfel alimentele care nu mai rămân la vânzare dar sunt în continuare în termenul de valabilitate sunt donate nevoiaşilor.

La fiecare miez de noapte, în Gara de Nord, membrii asociaţiei merg să le distribuie mâncarea oamenilor străzii.

Proiectul intenţionează să reducă fenomenul cerşetoriei, dar mai ales reţelele de criminalitate organizată şi traficul de persoane.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?