Vaticanul se roagă pentru „iluminarea” noului președinte al Americii

9 Noiembrie 2016
Vaticanul se roagă pentru „iluminarea” noului președinte al Americii
Vaticanul se roagă pentru „iluminarea” noului președinte al Americii

Pietro Parolin, secretarul de stat al Sfântului Scaun l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria sa în alegerile prezidențiale din Statele Unite, încurajându-l să se implice în propovăduirea păcii și a bunăstării în lume.

„Îi dorim numai bine noului președinte și să aibă o guvernare cu adevărat fructuoasă”, a spus cardinalul Pietro Parolin postului de radio al statului papal.

„Ne angajăm să ne rugăm ca Dumnezeu să-l ilumineze și să-l sprijine în slujba țării sale, desigur, dar, de asemenea, să fie în slujba bunăstării și păcii în lume. Cred că astăzi toată lumea trebuie să lucreze pentru a schimba situația globală, care este una de sfâșiere profundă și conflict serios”, scrie gds.ro.

La începutul anului curent, papa Francisc a sugerat că Donald Trump nu este creștin din cauza poziției sale privind imigrația. Un purtător de cuvânt al său a precizat însă ulterior că nu a fost un atac la persoana republicanului.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?