Vasile Blaga: Oprescu vine din inima sistemului mafiot patronat de PSD, Iliescu şi Cozmâncă

10 Octombrie 2009
Foto: gov.ro
Foto: gov.ro
PD-L răspunde atacurilor aduse de Sorin Oprescu împotriva preşedintelui României. Vasile Blaga declarat că "Oprescu este parte a sistemul mafiot patronat de Iliescu şi Cozmâncă."

"Este vorba de general Sorin Oprescu care vine din inima sistemului mafiot patronat de PSD Iliescu şi Cozmâncă care au ţinut, ani de zile, România înafara Europei. Sistemul mafiot l-a  ajutat pe Sorin Oprescu să îşi falsifice semnătura pentru candidatura la Bucureşti şi tot sistemul mafiot l-a validat Sorin Operescu. E creaţia sistemului ticăloşit care a realizat că nu poate să apară cu un candidat transparent şi a creat un  aşa zis independent.", a spus Vasile Blaga.

"Vorbim de un aşa zis independent e legat de cea mai roşie aripă a PSD.
Indepentetul Oprescu e ghidat de Cozmânca, mâna dreapta a lui Iliescu atâţia ani, care a blocat reformele statului român pentru a favoriza corupţia", a declarat Blaga.

"A fost sprijinit de consilierii PSD pentru a-şi realiza promisiunile, pentru că program pentru Bucureşti nu a avut, nu a făcut nimic pentru bucureşteni. Acum vrea să facă acelaşi rău României pe care l-a făcut Bucureştiului", a încheiat Blaga.

Sorin Oprescu, proaspăt intrat în cursa pentru Cotroceni, prezent la Timişoara  a spus că  "Traian Băsescu a lăsat pe mâna structurii mafiote drumul pe care a intrat România". 

Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?