Vasile Blaga: Mă simt în stare să fiu prim-ministru

2 Decembrie 2014

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga a declarat, marţi, că se simte ”în stare” să fie şi premier, dar că este ”un om cu principii” şi că funcţia de prim-ministru va fi ocupată de prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, dacă partidul va forma guvernul, scrie Mediafax. 

”Cătălin Predoiu va fi premierul nostru”, a precizat Blaga, spunând că locul unui preşedinte de partid este la sediul partidului. ”Nu şi preşedinte, şi premier”, a spus co-preşedintele PNL, la Gândul Live. ”Locul preşedintelui partidului nu este în Executiv”, a remarcat Blaga, care a adăugat că ”bine ar fi” să existe un guvern de coaliţie ”un ciclu electoral sau două”.

 Mai multe pe Mediafax

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Probabil daca omoriti trei sferturi dintre romani, poate veti avea o sansa sa ajungeti din nou la putere.
04 Dec 07:10
Cam cand 'or zbura porcii fara motor pe deasupra palatului Victoria, cam pe atunci vei ajunge tu PM. Eu sunt convins ca va chioraie matzele de foame, dupa doi ani fara acces la bugetul statului, dar nu uitati ca romanii au clare in minte distrugerile catastrofale ale economiei nationale si ale traiului zilnic, produse de catre voi, de oamenii portocalii ai lui Basescu. Inca se mai vad ranile adanci lasate in buzunarele oamenilor de inumanele si descreieratele masuri de austeritate luate de marele mosier al natiei romane, dictatorul Basescu. Daca voi veti ajunge la putere in urmatorii doi ani romanii se vor rascula si vor fi miscari ample de strada. Romanul de rand nu va mai vrea inca o data la guvernare, cel putin nu in secolul asta.
Răspunde
2 -2
dan
03 Dec 08:44
abia asteapta MI sa se doteze cu trabant 601 restaurat si blindat,cu radar,statie er si abonament la internet pe pronhub la pret minim de 70000 euro,fara taxe! prietenii stiu de ce!
Răspunde
0 -1
Paul Ambrosa
03 Dec 08:36
5 Te-ai dus cam sus cu trabantul, eu cred ca o sa opteze pentru dacia lastun ca sa fie si patrioti ................si pretul acuma s-a inflationat o sa fie de la 100000 in sus .....tot fara taxe
10 0
pai . . .
03 Dec 07:39
Pai el s-o fi simtind in stare , dar romanii nu se simt in stare sa-l creada .
Răspunde
10 0
sigur
03 Dec 07:14
visul unui buldog. vrea sa fie prim ministru. nu-mi inspira deloc incredere patrupedul. cred ca are destula minte iohanis sa nu-l puna pe asta . trebuie sa fie unu mai bun .
Răspunde
11 0
sceptic
03 Dec 07:06
Enorma majoritate a romanilor sunt sceptici privind o noua guvernare PDL carpita cu niste orbani liberali incompetenti . Stiu ca nu se vor descurca . Acesta este atu-ul lui ponta care ii va permite sa guverneze linistit pana in 2016 .
Răspunde
13 0
03 Dec 06:25
Sub mafia portocalie care acum se ascunde in spatele partidului care il sustine pe papusoi, oamenii care au inchis spitale, au taiat salarii si pensii, in timp ce blondina se lafaia in cheltuieli inutile cu proiecte date clientelei, Produsul Intern Brut a scăzut cu 9,1% în semestrul I din 2010 faţă de semestrul I din 2008. Statistica arată că producţia de bunuri de folosinţă îndelungată a scăzut cu 16,4%, iar producţia de bunuri de uz curent s-a micşorat cu 10,9%. Tot în scădere este şi cifra de afaceri din industrie, care s-a redus cu 11,6% în aceeaşi perioadă: ianuarie 2009 – august 2010 faţă de 2008.

O situaţie cruntă priveşte numărul salariaţilor, care s-a diminuat în acest an cu 515.300 de persoane. Statistica arată că aprox. 85% din această scădere s-a înregistrat în activităţile în care dominant este sectorul privat.

Dezastrul Guvernării portocalii este reflectat în statistică mai ales la capitolul reducerii de salarii, unde venitul mediu real a scăzut cu 7,2% din august 2008 până în august 2010. Cele mai mari scăderi ale puterii de cumpărare s-au înregistrat în învăţământ (-32%), administraţie publică (-28,5%) şi în sănătate şi asistenţă socială (-24,9%). De asemenea, rata inflaţiei a fost de 11,9%, între ianuarie 2009 şi octombrie 2010, iar ponderea creditelor restante în lei a crescut de la 2,2%, la 9,4%. În fine, la capitolul investiţii publice, acestea au scăzut cu 28%, în schimb, achiziţiile publice au crescut cu 1,3%.

Si astia vor sa guverneze!!!!
Răspunde
12 0
03 Dec 06:08
5 Gaura dată de guvernarea Basescu-Boc – peste 11 miliarde de euro, un adevarat dezastru national
Datele publicate de BNR la 15 noiembrie permit o analiză a primilor doi ani ai guvernării Băsescu-Boc, în ceea ce privește performanța economică. Pierderea suferită de bugetul statului ca rezultat al guvernării, este de 11,572 miliarde de euro, din 2008 în 2010.

Deficitul bugetului de pensii care trebuie finanțat de stat este de circa 3,4 miliarde de euro, rezultă că pensiile și salariile din sistemul bugetar erau integral sutenabile la momentul 2008, devenind nesustenabile exclusiv din cauza căderii economice în mandatele dlui Boc. Dacă nu ar fi scăpat situația de sub control în 2009, nu ar fi fost nevoie de curbele de sacrificiu din 2010, care au dus la griparea economiei și au afectat toate categoriile populației. Datoria publică directă pe termen mediu și lung la 30 septembrie 2011 a crescut cu 103 la sută față de momentul preluării mandatului, respectiv cu 9,488 miliarde de euro și a ajuns la 18,75 miliarde. Datoria externă totală reprezenta în 20-8 doar 37 la sută din PIB. Astăzi, ea se ridică la 59,4 la sută din PIB.

Rezultă că fiecare dintre români a pierdut cel puțin 25 la sută din câștigul unui an, în cei doi ani de mandat pentru care există date statistice oficiale.
4 0
observator
03 Dec 08:05
3 Mai este ceva de comentat? Cel mai pertinent comentariu! Evidente,cifre, nu atacuri la persoana cum majoritatea care in general sunt inculti si manati de cate o ura personala si frustati in viata de cine stie ce neinplinire (ex.prostanacul).Felicitari d-le Gigi Duru!
14 0
HAHAHA , HAHAHA !
03 Dec 04:37
De cand pedelacii semianalfabeti si-au tras pe cap palarii liberale au inceput sa se creada si inteligenti ca fosta elita liberala , hahahahahahahahahahahahaha ! Saftoica chiar da interviuri pretioase pe la ziare com . Isi etaleaza prostia politica de nivel de ceapeu .
Răspunde
11 0
03 Dec 04:23
Big Jo: Il...............................numesc...........................premier...........................pe.......................
Blaga: hau, hau, hauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Big Jo: domnule........................imi.............................rezerv..............................dreptul.............sa.......
nu.....................................
Blga: Hauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Răspunde
11 0
Noaptea mintii
03 Dec 03:21
Tovarasul mecanizator delireaza . El confunda guvernul cu un semeteu mare . Pana si boku este mai capabil ca el .
Răspunde
6 0
Mariana Coman
03 Dec 03:06
Nu-ti este rusine?L-ai faultat tot timpul din umbra pe Basescu,ai participat cu Frunzaverde la migratia pedelistilor si ai participat la rasturnarea giuvernului Boc pentru a primi functia de sef al senatului pe atunci exact ca Tariceanu acum, dupa care astia ti-au dat si tie un picior in c.r dupa rasturnarea guvernului Boc. L-ai dat la o parte pe Predoiu anuntat fiind ca va candida la presedintia tarii si acuma vii sa spui ca-ti trebuie functia de prim-ministru?Uita-te-n oglinda intai si apoi formuleaza pretentii.Daca vrei sa te dea strada la o parte incearca numai sa-ti fortezi norocul.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?