Vanilla sex. Tu știi ce să faci?

20 Aprilie 2019

Termenul de ”vanilla sex” sau ”sexul de vanilie” a apărut relativ recent, devenind cunoscut în romanele din seria ”50 de umbre ale lui Grey”.  Deşi denumirea lui induce în eroare, ”vanilla sex” este, de fapt, sexul convenţional.

 

Termenul provine de la planta cu miros plăcut din categoria mirodeniilor, din extractul căreia se face îngheţata de vanilie, fiind elemntul de bază al acestui desert. De aici şi conexiunea cu sexualitatea de bază a unui cuplu, cea de la care pornesc alte şi alte forme sexuale.

Dintr-o altă perspectivă, se spune că culoarea albă a vaniliei este simbolică pentru sexul convenţional reprezentat în anumite credinţe de către un cuplu cu pielea albă, rasa caucaziană fiind cunoscută ca mai puţin excentrică.

Deşi conceptul are în linii mari aceeaşi formă, există câteva diferenţe de percepţie în funcţie de culturi, subculturi sau individualităţi diferite.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?