Vanghelie: "O să vedeți un Marian Vanghelie mult mai complicat şi mai inteligent"

2 Septembrie 2015

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, după ce i-a convins pe judecătorii de la Curtea de Apel București să îi acorde permisia de a părăsi arestul la domiciliu, timp de două zile, pentru a asista la nașterea fiicei sale, că se va schimba și va deveni "mai inteligent".

"Am început să gândesc altfel și să trăiesc altfel pentru că viața te surprinde încontinuu. O să vedeţi de acum încolo un Marian Vanghelie mult mai complicat şi mai intelligent", a spus Vanghelie.

Marian Vanghelie, două zile libere pentru naşterea fetiţei sale

 

"În fiecare zi sunt emoţionat. Am început să gândesc altfel, dar să şi trăiesc altfel, pentru că viaţa te surprinde încontinuu (...) Dacă este nevoie schimb şi pampers. Am căpătat experienţă, sunt pregătit pentru orice. Dacă mâine dimineaţa îmi dau voie, merg împreună cu Oana la spital. (...) O să rămâneţi surprinşi, o să vedeţi de acum încolo un al Marian Vanghelie, mult mai complicat şi mai inteligent", a spus Marian Vanghelie.

Întrebat de ce a cerut în instanță schimbarea locului unde stă în arest la domiciliu, Vanghelie a spus că RA-APPS a cerut evacuarea casei dată de Regie soacrei sale, datorită relației "personale" pe care el o are cu premierul Victor Ponta.
"După cum știți, beneficiez de avantajul relației personale cu Victor Ponta și, datorită relației personale cu mine, el a cerut evacuarea de la RA-APPS, după 40 de ani, a soacrei mele. Deci, în baza relației interumane pe care o am cu acest individ, tot avem probleme", a mai spus Vanghelie.

Pe 10 iulie, Marian Vanghelie a fost eliberat după patru luni de arest preventiv, el fiind judecat în arest la domiciliu.

În același dosar, au fost trimiși în judecată Mircea-Sorin Niculae (vărul lui Vanghelie), Sorin Ștefan Ciocan, Laura Ciocan, director SC Economat Sector 5 SRL, și omul de afaceri Marin Dumitru, toți sub control judiciar.

Potrivit DNA, în perioada 2006 — 2014, Marian Vanghelie, în calitate de primar al sectorului 5, ajutat de Mircea-Sorin Niculae și parțial de Laura Ciocan, a solicitat și primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite în cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro (reprezentând un "comision" de 20% din încasări).

Aceste foloase au fost pretinse și primite de Vanghelie pentru atribuirea de către Primăria sectorului 5 și serviciile publice de interes local din subordinea Consiliului local al sectorului 5, cu nerespectarea prevederilor legale, de contracte de achiziții publice firmelor controlate de omul de afaceri Marin Dumitru, dar și pentru a dispune efectuarea plății lucrărilor aferente acestor contracte (valoarea totală fiind de aproximativ 738.019.000 de lei).

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Nae
09 Sep 03:34
La MUNCA capeti experinta, nu la schimbat pampersi ! La besede erai perfect ! Oameni care nu au muncit o zi, intorc banii cu lopata ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?