Vameşii au confiscat peste 16.000 de pachete de ţigări netimbrate în judeţul Satu Mare

20 Martie 2009
Foto: blogspot.com
Foto: blogspot.com
Inspectorii vamali de la biroul Halmeu, judeţul Satu Mare, au confiscat vineri dimineaţă 16.490 de pachete de ţigarete, marca Park, netimbrate, de provenienţă duty-free. Valoarea ţigărilor este estimată la 70.910 lei, conform listei de valori în vamă, a anunţat Autoritatea Naţională Vamală (ANV).
Vameşii l-au amendat pe conducătorul autoturismului în care au fost găsite ţigările cu 10.000 lei şi au reţinut autoturismul până la plata amenzii, potrivit reglementărilor vamale în vigoare.

Contrabanda cu ţigări ar putea creşte cu 30% anunţase marţi directorul de afaceri corporative al producătorului de ţigări JTI, Gilda Lazăr, ca urmare a creşterii cu câte 7 euro a accizei la ţigări de la 1 aprilie şi ulterior de la 1 septembrie 2009.Pentru 2010, Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a avansat o valoare a accizei de 74 euro/1.000 ţigarete.

Subiecte pe aceeași temăSursă: NewsIn

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?