"Văduva neagră" din Japonia, care și-a ucis toți iubiții, a primit o veste cruntă de la judecători

15 Aprilie 2017
Văduva neagră din Japonia
Văduva neagră din Japonia
Văduva neagră din Japonia Văduva neagră din Japonia

"Văduva neagră" din Japonia este o femeie ajunsă acum la 42 de ani care și-a ucis toți iubiții pentru a le fura banii. Acum femeia a primit o veste dură din partea justiției.

Cunoscută ca "văduva neagră", Kanae Kijima a ucis cu sânge rece trei bărbați care i-au fost amanți. După o serie foarte lungă de procese și apeluri, femeia a primit acum decizia deficnită: a fost condamnată la moarte.

Curtea Supremă din Japonia a decis ca ucigașa în serie să fie spânzurată.

Kanae Kijima a cunoscut în 2009, pe internet, trei bărbați de vârste diferite - 41, 53 și 80 0 din Tokyo și a devenit amanta lor.

Motivată aparent de banii pe care i-a sustras de la cei trei bărbați, femeia i-ar fi ucis pe toți trei în interval de 8 luni.Metoda de ucidere: le-a dat somnifere și i-a otrăvit cu dioxid de carbon. Femeia a invocat în instanță că toți trei s-au sinucis.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?