V.Voiculescu: Despre relația privilegiată Lucan-Bodog nu știm de ieri, de azi. Înțeleg că ar fi rude

5 Ianuarie 2018

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în Guvernul tehnocrat, a făcut mai multe dezvăluiri pe pagina sa de Facebook despre legătura dintre medicul urolog Mihai Lucan și Florin Bodog. Asttfel, Voiculescu susține că cei doi ar fi rude, pe filiera nași-fini în familie, iar despre relația privilegiată dintre cei doi nu se știa de ieri, de azi. Mai mult, fostul șef a Sănătății precizează că Bodog a fost obligat de DIICOT să trimită Corpul de Control la Cluj, dar a fost doar un simulacru de control. Reamintim că ieri, Florian Bodog a dat declarații la DIICOT în dosarul medicului Lucan.

Redăm, integral, postatea lui Vlad Voiculescu:

”Despre relația privilegiată a domnului Lucan cu domnul Bodog nu știm de ieri, de astăzi. Înțeleg că ar fi și rude, ceva nași/fini în familie... sper să aflăm cu toții în curând. Decapitarea Corpului de Control (exact așa cum amenințase domnul Lucan) nu venea decât să confirme ceea ce știam... că amenințările domnului Lucan aveau ca bază relația privilegiată cu politicienii ce aveau să se instaleze din nou după alegeri.

--- INFORMATORI ÎN MINISTER Despre faptul că domnul Lucan avea permanent informații clasificate din interiorul ministerului... știam de asemenea. Parte dintre cei care îi transmiteau fiecare pas îmi sunt prea bine cunoscuți. Despre alții, sper să aflăm cu toții mai devreme sau mai târziu.

--- CONTROL DE FORMĂ La insistențele DIICOT, după ce lucruri de o gravitate extremă fuseseră transmise către DIICOT în August și in Noiembrie 2016, domnul Bodog a fost obligat să trimită din nou Corpul de Control. Astfel, în perioada 15.05.2017-26.05.2017, cand 7 persoane (Corpul de Control al Ministrului Sănătății și membrii ai Casei de Asigurări de Sănătate București) au realizat un simulacru de control la Cluj.În Minister se știa foarte clar care sunt instrucțiunile... să găsească cât mai puține lucru... misiune de care echipa s-a achitat cu brio. Iar pentru asta, au fost tratați cum se cuvine: cazarea echipei de 7 persoane la Grand Hotel Italia Cluj (5 stele!) - deși legea permite oficialilor să se cazeze la hoteluri de maxim 3 stele - cu mese și băutură la discreție (un mic detaliu demn de alte epoci vedeți în fotografiile atașate). Factura care la un calcul simplu ar trebui să depășească 6000 de euro... nu știm cine a achitat-o.

--- DOMNUL BODOG LA DIICOT

Aseară, domnul Florian Bodog a mers la sediul DIICOT București pentru a da câteva declarații. Sper ca procurorii să afle mai multe... atât de la domnul Bodog cât și de la distinșii domni și doamne din MS care s-au ocupat cu protejarea infractorilor”.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?