USR: Unii primari PSD îi sună pe cetăţeni să-şi retragă semnăturile pentru ”Fără penali”

13 Septembrie 2018

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat joi că unii dintre primarii PSD îi sună pe cetăţeni pentru a-i ameninţa şi pentru a le cere să îşi retragă semnăturile date pentru campania "Fără penali în funcţii publice".

"Campania 'Fără penali în funcţii publice' se află în faza de validare a semnăturilor la primării. Realitatea este că această campanie afectează în mod direct şi puternic foarte mulţi oameni din vechea clasă politică şi dacă iniţial a fost acel dispreţ, pentru că erau convinşi că campania nu va avea succes, în momentul în care s-a trecut de un milion de semnături şi acestea au ajuns la primării, asediul asupra campaniei continuă prin agresiune, prin violenţă şi prin diverse tertipuri. Practic, cetăţenii sunt sunaţi în acest moment de către unii dintre primarii PSD pentru a fi ameninţaţi şi chemaţi să îşi retragă semnăturile sau să-şi nege semnăturile, ameninţările pornind de la retragerea ajutorului social sau de la diverse alte pârghii pe care ştim foarte bine că în mediul rural primarii le au asupra oamenilor şi sunt elemente pe care noi le considerăm foarte grave", a spus președintele USR, citat de agerpres.ro.

Barna a mai precizat că proiectul "Fără penali în funcţii publice" afectează "foarte direct şi explicit interesele unui număr consistent de politicieni aflaţi astăzi la butoane, atât în administraţia publică centrală, cât şi în primăriile şi consiliile judeţene şi locale".Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Gelu
15 Sep 14:53
Asta e campania unde tipa aia din USR zicea ca multe sunt false? M-am lamurit cu campania lor. Singurul lor proiect de cand au fost alesi, si ala pe naspa. Jumate puse din burta, jumate luate la Untold sau alte festivaluri de la cetateni turmentati.
Răspunde
0 0
Nae
13 Sep 14:33
Bine fac in conditiile in care nu mai sint cetateni curati sa ocupe acele posturi ! In an centenar trebuie arata clementa, dupa cum zice auto-notarul, domnul toader !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?