USR București cere suspendarea hotărârilor de confirmare a înființării companiilor municipale

14 August 2019
Ana Ciceală
Ana Ciceală

USR Bucureşti a solicitat în instanţă anularea hotărârilor de confirmare a înfiinţării companiilor municipale

Ana Ciceală, consilier general al USR, a anunțat că a depus la instanță acțiunea de suspendare a hotărârilor de confirmare a înfiinţării companiilor municipale.

”Am depus la Tribunalul București acțiunea de suspendare pentru hotărârile de confirmare a înființării companiilor municipale, trecute de Firea acum 2 săptămâni prin Consiliul General.

Firea crede că beneficiază de ”Ordonanța Sifon” dată de Dăncilă și că poate ”intra în legalitate” cu cele 20 de companii sifonatoare cu acest tertip. Nu renunță la risipirea iresponsabilă a banilor noștri prin companiile municipale ilegale.
Ideea ”confirmării” unor hotărâri de Consiliu pe care instanța le-a declarat ilegale este greșită nu doar juridic, ci și moral. Ar însemna că ilegalitățile pot fi tolerate atâta vreme cât nu sunt descoperite.

Iar când sunt descoperite este suficientă ”confirmarea” lor retroactivă, fără ca cei vinovați să plătească și fără ca deciziile instanței să fie puse efectiv în aplicare. Nu se poate acoperi o ilegalitate cu altă ilegalitate!
Aceste companii, prin care FIREA sifonează în prezent 800 milioane euro din banii bucureștenilor, au cheltuit deja cel puțin 100 milioane de euro, o bună parte din ei ilegal”, consideră cosilierul Ana Ciceală.Consilierul general al USR are, în prezent, 23 de procese prin care cere să se dizolve la Registrul Comerțului aceste companii municipale.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Vlad
15 Aug 11:43
Problema e ca nici pe astia nu ai cum sa-i crezi cand vezi ca se cearta intre ei, in partid pe putere cand ei vin si spun sa sunt salvarea... A cui? A lor si a securistilor din spatele lor? Cum l-au raschetat pe Nicusor Dan, acesti neomarxisti comunisti sunt capabili de orice.
Răspunde
0 0
Andrei
15 Aug 08:13
Micii USR-isti- mici KGB-isti,membrii ai crimei organizate,fac tot ce pot să readucă SRL de apartament pentru a fura bugetul din București,societăți care exploatează angajații pe așa zise salarii.
Acum cel puțin,oamenii sunt plătiți legal,le sunt respectate drepturile ce decurg din contractele de munca.
Oricum Firea este in cupola,iar voi sunteți pe strada..
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?