Unde au dispărut premierul Sorin Grindeanu şi ministrul de Finanţe

7 Iunie 2017
Grindeanu și Dragnea
Grindeanu și Dragnea

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a ajuns miercuri la Paris, unde, în cursul serii, va participa la ceremonia de aderare a României la Agenția pentru Energie Nucleară a Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), scrie Agerpres

Șeful Executivului a călătorit la Paris cu o cursă aeriană de linie, la clasa "economic", alături de delegația sa. Miercuri seară, premierul Grindeanu va participa la ceremonia de aderare a României la Agenția pentru Energie Nucleară a OCDE (NEA), care se va desfășura în prezența secretarului general al OCDE, Angel Gurria, și a directorului general al NEA, William D. Magwood.

La ceremonie, șeful Guvernului va fi însoțit de ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan. România se va alătura celor 31 de state membre NEA, țări cu cele mai avansate programe nucleare din lume. Potrivit Guvernului, prin aderare, se recunoaște faptul că România dispune de infrastructură și o industrie națională dezvoltată în domeniul energiei nucleare și utilizează o tehnologie nucleară sigură, fiind angajată în adoptarea celor mai bune practici în domeniu.

Tot miercuri seară, șeful Executivului va avea o întrevedere cu secretarul general al OCDE, Angel Gurria, și va participa la dineul găzduit de președinția daneză în marja Reuniunii ministeriale a OCDE. Joi dimineață, premierul Grindeanu se va întâlni cu omologul său francez, Edouard Philippe.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?