Un urs a fost silit să stea 9 ani încins într-o vestă de fier. Când l-au eliberat, au avut un şoc!

18 Iulie 2018
Un urs a fost silit să stea 9 ani încins într-o vestă de fier. Când l-au eliberat, au avut un şoc!
Un urs a fost silit să stea 9 ani încins într-o vestă de fier. Când l-au eliberat, au avut un şoc!
Un urs a fost silit să stea 9 ani încins într-o vestă de fier. Când l-au eliberat, au avut un şoc! Un urs a fost silit să stea 9 ani încins într-o vestă de fier. Când l-au eliberat, au avut un şoc! Un urs a fost silit să stea 9 ani încins într-o vestă de fier. Când l-au eliberat, au avut un şoc!

Aceasta este povestea lui Tuffy, un urs brun care a fost silit să trăiască 9 ani încorsetat într-o vestă de fier. Atenţie, imaginile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

L-au găsit într-o cuşcă de fier ruginită, într-o mizerie de nedescris. Blana îi era roasă şi, din loc în loc, lăsa să se vadă pielea roşiatică, plină de răni. Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că bietul animal era prins într-o "vestă" de fier, care-i făcea evadarea imposibilă...

Slăbit, înfometat şi rănit, Tuffy era doar o umbră a măreţului urs brun din sălbăticie. După ce l-au capturat, oamenii l-au bătut, apoi l-au înfierat. Traficanţii îi recoltau periodic fierea, pentru a o vinde pe piaţa neagră. Metoda, de o cruzime de neimaginat, este des întâlnită în China. În medicina tradiţională, se crede că fierea ursului vindecă o mulţime de boli, unele extrem de grave.

Din fericire, câţiva voluntari de la o asociaţie pentru protecţia animalelor au reuşit să-l elibereze pe Tuffy din fiare. Nu le-a fost deloc uşor, au avut de făcut faţă unor atacuri de neimaginat, dar într-un final au reuşit.

După ce l-au luat de la traficanţi, voluntarii au dus ursul într-un sanctuar. Acolo, a fost îngrijit şi, ulterior, eliberat în natură. Când l-au văzut cum reacţionează în libertate, aceştia au izbucnit în lacrimi. După ce vei vedea imaginile, vei înţelege de ce... Atenţie, imaginile din GALERIA FOTO sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

Sursa foto şi video: Animal Asia

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Camila Rodela
25 Jul 03:15
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde
0 0
alambic@
08 Aug 15:24
4 mori de cance si sida boratule african gunoi. maimuta excroaca sifilitica.
0 0
Contra
18 Jul 19:59
De aia le da Dumnezeu numai inundatii, caderi de teren, prabusiri de poduri si nenorociri! exista atatea plante care pot vindeca bolile!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?