Un tătic îşi lasă fetiţa de numai 14 luni să se joace cu un piton uriaş. Ce se întâmplă în secunda 2

8 Martie 2018

Un tătic din Detroit, Statele Unite ale Americii, a şocat mediul online, publicând un material video şi fotografii, în care fiica sa în vârstă de 14 luni se joacă cu... un piton uriaş.

Jamie Guarino, din Walled Lake, Detroit, Statele Unite ale Americii, a şocat mediul virtual publicând un clip şi câteva fotografii în care fiica sa în vârstă de numai 14 luni, se joacă şi îmbrăţişează animalul lor de companie, Nay-Nay, un piton uriaş în vârstă de 10 ani. 

Tăticul precizează că şarpele gigant nu reprezintă niciun pericol pentru fiica sa Alyssa, spunând că a publicat materialul video pentru a încerca să schimbe percepţia oamenilor despre şerpi şi să demonstreze că frica de aceste reptile este iraţională.

"Când oamenii văd acest clip, majoritatea reacţionează negativ şi nu înţeleg de ce, pentru că şarpele nu are niciun gând să o muşte pe fetiţă sau să o înghită. Vreau să arăt doar că şerpii nu sunt creaturi malefice", a spus Jamie Guarino.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?