Un tânăr sărac a fost gonit de la restaurant. După o oră s-a întors, iar chelnerii au amuțit

29 Septembrie 2018

Legea spunea că toți oamenii sunt și trebuie să fie egali. Cu toate acestea o egalitate perfectă nu există și posibil nu poate exista în principiu. Dacă ai un lucru pe care nu îl au alții, deja nu ești egal cu ceilalți. Aceasta este valabil atât în cazul banilor, cât și în cazul funcției deținute sau a simplului mod în care arăți.

Încă de mici am fost învățați că nu trebuie să judecăm omul după felul în care acesta este îmbrăcat. Desigur, de multe ori vestimentația unei persoane este foarte relevantă pentru el, însă în unele cazuri impresia pe care ți-o formează vestimentația său felul de a fi a cuiva este total diferit de ceea ce este persoana în sine.

Anume acest lucru a vrut să readucă aminte oamenilor tânărul care a realizat acest experiment, care a fost înregistrat pe camera de filmat.

Mai întâi tânărul s-a dat drept un om sărac care trăiește în stradă dar care este totuși în stare să-și achite masa la o cafenea.

Proprietarul localului i-a refuzat servirea, de aceea tânărul s-a întors peste o oră. De data aceasta el arătat proprietarului cafenelei cine este cu adevărat: bine îmbrăcat, cu o mașină foarte scumpă. Evident, chelnerii erau foarte dornici de a-l avea drept client.

Tânărul le-a spus cine este de fapt și le-a dat o lecție pe care, sperăm, nu o vor uita. Totul a fost filmat:

sursa

Citește și Tatăl ei a murit înaintea căsătoriei. La nuntă, fratele i-a spus: uită-te în spatele tău! S-a albit 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?