Un român a RECLAMAT la OPC că s-a îmbătat cu apă plată. Ce a păţit când s-a urcat la volan

24 Noiembrie 2017

Un bărbat a reclamat la Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Harghita că s-a îmbătat cu apa plată cumpărată dintr-un supermarket. Bărbatul consideră că producătorul acesteia i-a pus viața în pericol, deoarece după ce a băut-o s-a urcat la volan.

Șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Harghita, Laurențiu Moldovan, a declarat că un bărbat a reclamant că s-a îmbătat cu apă plată.

Clientul a cumpărat dintr-un supermarket o apă plată și după ce s-a urcat la volan a spus că simțea că îl ia cu amețeli și s-a îmbătat de la apă. A zis că producătorul este de vină pentru că i-a pus viața în pericol, dar și viețile celorlalți participanți la trafic. Noi ne-am făcut treaba. A trebuit să continuăm demersurile, am luat buletinele de analiză, ni le-a prezentat producătorul pentru lotul respectiv de apă. Evident că nu avea cum să se întâmple, iar apoi am încheiat acțiunea de control. Apa era bună, totul era în regulă”, a spus Laurențiu Moldovan.

În reclamație, clientul a scris ”o poveste lungă” și a explicat ”la câte pericole s-a supus el și ceilalți participanți la trafic”, informează Mediafax. 

Inițial, consumatorul a făcut reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC).”La noi reclamația a ajuns după, nu mai țin minte exact”, a mai spus Laurențiu Moldovan.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?