Un preot a refuzat să îngroape o femeie săracă fără 1.000 de lei

1 Decembrie 2016
Incendiu de proporţii într-un cimitir din Iaşi
Incendiu de proporţii într-un cimitir din Iaşi
Incendiu de proporţii într-un cimitir din Iaşi

Omul Domnului sau omul banului? Aceasta este întrebarea pe care şi-au pus-o oamenii din comuna Zimbor, judeţul Sălaj. Asta după ce au aflat că preotul lor a refuzat să înmormânteze o femeie săracă a cărei familii nu şi-a plătit contribuţia de 1.000 de lei, potrivit Realitatea TV. 

Femeia, mamă a doi copii, a murit zilele trecute. Nici în acest moment greu familia, care trăieşte doar cu 700 de lei, salariul de cioban al bărbatului, nu a scăpat de grija banilor. Părintele a refuzat înmormântarea pentru că nu era plătită contribuţia la biserică pe 11 ani.

Soţul femeii decedate a încercat să-l convingă pe părinte să plătească doar o parte din bani, dar n-a fost chip să obţină un strop de milă.

A fost nevoit să se împrumute pentru a-şi putea îngropa creştineşte soţia. Văzând suferinţa familiei, oamenii au vrut să le arate că mai există un pic de omenie în sat. Au strâns bani şi oameni în putere pentru a-i ajuta pe cei doi copii să locuiască într-o casă decentă. 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?