Un șofer profesionist a făcut infarct la volan, în Spania

13 Ianuarie 2019

Spiru Ionuț, un tânăr în vârstă de 34 de ani, din Brăila, lucra în Spania ca șofer profesionist, scrie realitateadebraila.net.

Ionuț era plecat din țară de mai bine de 10 ani, în speranța unui trai mai bun, dar și pentru a-și susține familia rămasă în România. Prima tragedie a familiei Spiru a survenit în 2016, când tatăl sau a murit în urma unei boli cumplite.

Tragedia nu l-a împiedicat pe Ionuț să-și continue drumul, fiind mereu aproape de familia rămasă în țară, de mama și fratele lui.

Brăileanul și-a început activitatea la o societate din Timișoara, care avea ca obiect de activitate transportul internațional. În urmă cu câțiva ani, Ionuț a reușit să semneze un contract de muncă cu o societate din Spania, tot în domeniul transportului, realizând curse pe ruta Spania, Franța și Germania.

În dimineața zilei de 12 ianuarie, Ionuț și-a sunat șeful spunându-i că nu se simte bine, oferind detalii despre locația sa, moment în care convorbirea telefonică s-a întrerupt. Șeful său a fost cel care a sunat la numărul de urgență, cerând ajutor.Mai multe pe realitateadebraila.net.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Jenica
14 Jan 13:08
Patriotii astia sint cei care baga in tara asta 18-20 de miliarde anual !!! Patriotii astia sint cei mai mari investitori ai acestei tari !!! Patriotii astia sint IOBAGII unei tari care nu ii merita !!! Patriotii astia ar fi putut avea o VIATA DECENTA in oricare alta TARA DECENTA !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?