Un nou scandal în Parlament: Senatul anunţă că Statutul magistraţilor a fost adoptat

6 Decembrie 2017

Situatie incredibilă în Parlament. Statutul magistratilor un nou scandal. Deși e încă în dezbatere la Camera Deputaților, Senatul deja a anunțat că proiectul a fost adoptat de camera inferioară.

Plenul Camerei Deputaţilor dezbate miercuri, 6 decembrie, în calitate de primă cameră sesizată, proiectul de modificare a legii 303/2004, privind statutul judecătorilor şi procurorilor. După scandaluri şi discuţii luni, se votează amendament cu amendament, însă este puţin probabil ca votul final să poată fi dat, din lipsă de cvorum.

La momentul în care proiectul de lege apare ca adoptat şi înregistrat la Senat, plenul Camerei Deputaţilor nu a votat nici jumătate din amendamentele propuse.

În aceeaşi situaţie se află şi proiectul de lege prin care se modifică legea Agenţiei Naţionale de Integritate, proiect care ar urma să ducă la anularea unor sentinţe judecătoreşti definitive de incompatibilitate şi conflict de interese.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?