Un nou scandal în justiție. Conflict de competență între SIIJ și Secția Judiciară

16 Mai 2019

Procurorul general al României anunță că există un conflict de competență între Secția Specială și cea Judiciară a Parchetului General. Motiv pentru care le-a cerut ambelor instituții câte un referat, pornind de la dosarul judecătorului Damian Dolache, unde instanța a dispus sesizarea CCR privind competența Secției.

Procurorul general al României anunță că există un conflict de competență între Secția Specială și cea Judiciară a Parchetului General. Este vorba despre retragerea unor apeluri de pe rolul instanței de către SIIJ. Bogdan Licu anunță că a cerut ambelor părți câte un referat, pornind de la dosarul judecătorului Damian Dolache, unde instanța a dispus sesizarea CCR privind competența Secției.

"Apelul de care spuneti a fost retras in urma cu mai mult timp, două săptămâni. Eu ma aflu intr-un conflict competenta intre procurorul de sentina si SIIJ, care a retras apelul. Am cerut ambelor parti un referat care sa curprindă motivele si voi decide mai departe", a declarat Bogdan Licu.

Declaratiile au fost facute la finalul unei intalniri cu ministrul Justitiei.

O altă cauză în care SIIJ a cerut retragerea apelului iar procurorul de sedinta s-a opus si a cerut sesizarea CCR este cea in care este judecat Viorel Hrebenciuc.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?