Un miting aviatic a fost organizat la Clinceni cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii

8 Martie 2009
Foto: RTV
Foto: RTV
Aviatorii de la Aeroclubul României au organizat, duminică, pe Aerodromul Clinceni, un miting aviatic dedicat Zilei Internaţionale a Femeilor. Cu această ocazie, zece doamne şi domnişoare au putut efectua un zbor gratuit.

Manifestarea a început în jurul orei 11.00 şi a inclus demonstraţii de zbor, zboruri acrobatice în formaţie şi salturi cu paraşuta. Astfel, spectatorii au avut plăcerea să urmărească evoluţia Lotului Naţional de Acrobaţie sau al Lotului Naţional de Paraşutişti, dar şi demonstraţiilor aeronavelor şi elicopterelor ce aparţin Aeroclubului Român, Academiei Române de Aviaţie sau "Special Air Service".

Potrivit directorului general al Aeroclubului României, Cristian Voicu, în timpul show-ului aviatic a fost organizată şi o tombolă, în urma căreia zece doamne şi domnişoare, care aveau cunoştinţe despre aviaţie, au câştigat un zbor gratuit cu una dintre aeronavele Aeroclubului României, Icarus sau IAR 46.

Totuşi, mitingul dedicat zilei de 8 Martie a fost în pericol să nu se mai desfăşoare din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Mitingul aviatic s-a încheiat în jurul orei 13.30.Subiecte pe aceeași temăSursă: NewsIn

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?