Un elev de 11 ani a furat maşina unei profesoare. Ce s-a întâmplat apoi

4 Septembrie 2015

Un elev din Statele Unite ale Americii a furat şi distrus maşina unei profesoare. Copilul a reuşit să sustragă cheile de la maşină în timpul orelor.

Un copil în vârstă de numai 11 ani din Carolina de Nord, SUA,  este acuzat că a furat şi distrus maşina unei profesoare.

Elevul a reuşit să sustragă cheile de la maşina lui Adrienne Friedrich, apoi s-a dus în parcare şi a identificat automobilul cu ajutorul sunetului scos atunci când a dezactivat alarma cu telecomanda.

Poliţiştii nu au stability exact cum au decurs lucrurile, însă maşina a fost găsită mai târziu abandonată pe o stradă lăturalnică. Potrivit sursei citate, portierele aveau mai multe zgârieturi pe exterior, pe scaune era lipită gumă de mestecat, iar pe podea erau mai multe mucuri de ţigară.

În plus, bunuri în valoare de 1.200 de euro au fost furate de pe bancheta din spate.Adolescentul a fost prins de poliţie câteva ore mai târziu.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?