Un doctor din Iași a murit în condiții misterioase. Familia e distrusă.Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

6 Mai 2018
Un doctor din Iași a murit în condiții misterioase
Un doctor din Iași a murit în condiții misterioase

Un doctor din Iași a murit în condiții misterioase. În floarea vârstei, medicul s-a stins din viață și nimeni nu are până acum explicații concrete. De mai bine de un an, tânărul doctor, în vârstă de 27 de ani, lucra la o fermă de porci în Danemarca. În toamna anului trecut a decis să se întoarcă la Iași pentru că se simțea rău. Familia tânărului crede că o substanță folosită în hrana porcilor i-a afectat starea de sănătate, iar, într-un final, i-a adus moartea.

Durere fără margini într-o familie din Iași. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, medic veterinar, a murit după o lungă suferință în condiții misterioase. Iulian Echimov, de loc din satul Brăteşti, comuna Stolniceni-Prăjescu, a lucrat o perioada într-o fermă de porci din Danemarca. Totul a mers bine, dar la un moment dat a primit o ofertă mai motivantă de la o altă fermă de porci din aceeași țară. Acolo a lucrat o perioadă, însă în toamna anului trecut a început să se simtă rău.

A mers la un spital din Danemarca, însă, după cum spune familia sa, nu a fost tratat cum trebuia de cadrele medicale de acolo, de aceea a decis să se întoarcă în țară. A urmat un lung șir de drumuri între spitale, însă totul a fost în zadar.

Din păcate, tânărul medic a murit zilele trecute pe patul unui spital din București. Familia tânărului este acum distrusă. Nu au explicații și așteaptă răspunsuri, însă de unde să le primească? Tatăl tânărului a povestit printre lacrimi cum și-a pierdut fiul.

"Ceva a fost acolo în Danemarca... O substanță pe care o dădea la porci l-a îmbolnăvit. Nu știu prea mult, nu știu cine este de vină. Oricum ar fi, nu îmi mai aduce nimeni înapoi copilul", a spus Nechita Echimov, tatăl medicului.Sursa: bzi.ro

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mihai
06 May 18:57
Deh asa e cu libertatea asta, medic scolit pe banii nostrii ajunge in Danemarca sa lucreze la o ferma de porci .. normal ca ei ne trateaza precum porcii.
Condoleante ..
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?