Un fost DJ de la Radio 21 s-a sinucis. A fost găsit spânzurat în locuinţa sa

19 Septembrie 2014
Claudiu Roman
Claudiu Roman
FOTO: Facebook.com

Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost găsit spânzurat, vineri dimineaţă, în locuinţa sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteză a poliţiştilor fiind sinuciderea, potrivit unor surse din Poliţie.

Sursele citate au precizat că Nicolae Claudiu Roman, în vârstă de 34 de ani, ar fi lăsat un bilet de adio.

Conform anchetatorilor, uşa locuinţei era încuiată pe dinăuntru, iar pe corpul bărbatului nu s-au găsit urme de violenţă.Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, principala ipoteză pe care merg anchetatorii fiind sinuciderea.

Claudiu Nicolae Roman a lucrat la Radio 21 până în vara acestui an, iar în prezent era organizator de evenimente.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

5 -5
un crestin
19 Sep 21:49
Sinuciderea este păcat mare, nu este niciodată o soluţie şi niciun motiv nu justifică aşa ceva. Viaţa umană este sacră şi inviolabilă. Dumnezeu e creatorul şi stăpânul vieţii şi numai el are dreptul să decidă timpul decesului cuiva. Nimeni nu trebuie să se sinucidă pentru nimic în lume, orice necazuri ar avea. Omul trebuie să-şi poarte crucea necazurilor până în ultima clipă a vieţii pământeşti, iar acea clipă este stabilită de Dumnezeu.

Purtarea crucii necazurilor în viaţa pământească nu poate fi asumată şi valorizată doar prin raportare la lumea aceasta trecătoare, ci numai în perspectiva ei veşnică. Necazurile pot fi valorizate dacă le oferim lui Dumnezeu Tatăl în unire cu suferinţele Domnului Isus Cristos.

Realităţile invizibile şi imateriale nu sunt mai puţin adevărate decât cele vizibile şi materiale. Nu există doar lumea aceasta materială, nu există doar ceea ce se poate observa şi măsura. Sunt foarte multe argumente şi dovezi ale existenţei lui Dumnezeu şi a vieţii veşnice de dincolo de moarte: atât argumente raţionale cât şi semne supranaturale (miracole). O parte dintre acestea sunt redate pe blogul următor:

cezar-iasi.blogspot.ro
De pe acest blog recomand, în primul rând, articolul cu titlul Argumente şi dovezi ale existenţei lui Dumnezeu şi a vieţii veşnice de dincolo de moarte (articolul cel mai amplu, din partea de jos a blogului). În afară de acest articol, blogul conţine: înregistrări video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legături cu numeroase site-uri foarte interesante, posturi TV şi radio on-line, cărţi care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare), articole foarte interesante. Vă recomand să studiaţi blogul şi să-l trimiteţi mai departe, ca să folosească şi altora.

Recomand şi documentarul Minuni Euharistice (subtitrat în română) - Un documentar foarte interesant despre minuni şi
Răspunde
3 -5
un crestin - continuare
19 Sep 21:50
8 Recomand şi documentarul Minuni Euharistice (subtitrat în română) - Un documentar foarte interesant despre minuni şi prezenţa reală a Domnului Isus Cristos în Euharistie confirmată şi de investigaţiile ştiinţifice. Vizionaţi accesând linkul următor şi trimiteţi-l mai departe:

youtube.com/watch?v=6FsZVatSrUw&feature=youtu.be
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?