Un copil de 2 ani i-a blocat telefonul mamei sale pentru o perioadă de 47 de ani. Iată cum a reușit!

12 Martie 2018

Un băiețel de doi ani, din China, a reușit să blocheze un telefon de ultimă generație pe o perioadă de 47 de ani, în timp ce viziona niște videoclipuri.

În timp ce copilul viziona niște videoclipuri, telefonul s-a blocat. Micuțul a încercat să-l deblocheze prin introducerea parolei, însă fără succes. Astfel, după trei încercări a fost blocat pentru un minut. Povestea s-ar fi putut opri acolo, doar că băiatul şi-a continuat încercările de a debloca telefonul, încercări care s-au dovedit zadarnice.

Ţinând cont de faptul că, la fiecare încercare greşită, timpul de aşteptare creşte, telefonul a fost blocat pentru o perioadă de 25 de milioane de minute, mai precis 47 de ani.

Potrivit descopera.ro, această problemă poate fi rezolvată prin resetarea completă a dispozitivului, însă provoacă ştergerea totală a datelor existente din telefon.

Această întâmplare ar trebui să-i facă pe părinţi să se gândească înainte de a-şi lăsa dispozitivele electronice pe mâinile copiilor lor fără supraveghere.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?