Un celebru medic român: "Să obligi o femeie să păstreze o sarcină nedorită este sclavagism"

26 Martie 2017

Medicul român Monica Pop a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur la adresa celor care susţin interzicerea avortului.

Medicul Monica Pop consideră că a obliga o femeie să păstreze o sarcină nedorită este sclavagism.

”AVORTUL - o temă serioasă! Amintesc însă, tuturor celor care ar vrea să-l interzică un lucru : SINGURUL proprietar al unui om este exclusiv EL ÎNSUȘI! Nimeni nu poate obliga o femeie să aibă un copil, daca ea nu-l dorește! Femeia e și ea un OM LIBER! Da? Atunci, are dreptul să hotărască! A obliga o femeie la a păstra o sarcină nedorită = SCLAVAGISM!!!", susține medicul Monica Pop. "Cum și de ce să devină părinți cei care nu doresc? E un păcat imens aducerea pe lume a unui copil nedorit, condamnat din start la nefericire!! În majoritatea cazurilor, el va suferi mult, va fi părăsit, etc. Are cineva voie să distrugă viața unui copil? Cu ce drept? Sunt mii de copii în orfelinate și canale! Vai de viețile lor amărâte! Suntem în secolul 21, într-o țară, din păcate, săraca! Oamenii trebuie să-și planifice familia și să aibă libertatea de a avea copii atunci când ei consideră că au posibilitatea de a-i crește ! Nu obligați! De NIMENI!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?