Un bărbat divorțat a adoptat 5 copii, ca să nu-i despartă unul de altul

3 Noiembrie 2019
Adopție curajoasă Adopție curajoasă

"Trebuia să-i ajut. Merită să crească împreună, nu separați", a declarat un bărbat divorțat în fața judecătorilor care s-au pronunțat asupra adopției a cinci frățiori.

Toți cei cinci copii adoptați de Thomas Lamont, trei fete și doi băieți, au vârste sub 6 ani. 

Bărbatul de 48 de ani spune că avea alte planuri pentru anii următori dar a putut să-i lase pe copii să sufere.

Lamont a decis luna trecută să-i adopte pe toți cinci — Zendaya, Jamel, Nakia, Major și Macaela — după ce a aflat că urmau să fie separați. Pentru a le garanta că rămân o familie, el a demarat procedura de adopție fără să mai stea pe gânduri.

"Trebuia să-i ajut. Ei merită să crească împreună, nu separați" Lamont said.Din fericire, bărbatul care lucrează în domeniul livrărilor alimentare, nu este singur: are parte de ajutorul bisericii locale și al prietenilor din comunitatea în care trăiește.

Nu este forțat de judecători să își găsească o soție, dar probabl i-ar fi mai simplu să-i crească în caz că ar exista o "martiră" care să se implice în această aventură.

Thomas Lamont nu e totuși la prima adopție din viața sa. După ce a divorțat, a adoptat în 2001 un băiețel care acum e la casa lui.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?