Adolescent sechestrat sub amenințarea cu moartea de un cioban: ”Ți-l fac bucăți!”

19 Octombrie 2017

Caz revoltător la Tazlău, județul Neamț, după ce un adolescent a fost ținut ostatic sub amenințarea că va fi tăiat cu toporul, de un cioban cu antecedente penale. 

Băiatul în vârstă de 16 ani este elev și a fost prins și imobilizat de un cioban care păzea o turmă de oi, în timp ce se deplasa pe o pășune cu o căruță cu cal.

Agresorul s-a năpustit din senin asupra băiatului și sub amenințarea cu moartea, i-a luat telefonul și l-a sunat pe tatăl acestuia, căruia i-a spus urlând că: ”Ți-l fac bucăți și ți-l trimit acasă!”, scrie presa locală.

Tatăl băiatului nu este în țara, așa că și-a alertat soția, care la rândul ei a sunat la 112 și împreună cu polițiștii, l-a găsit după două ore pe băiat, sechestrat de cioban, cu tot cu cal și cu căruță. Băiatul era paralizat de frică și la vederea salvatorilor a reușit să fugă de lângă agresor.



Ulterior, victima a declarat că timp de peste două ore, a fost amenințată continuu cu toporul de agresor și la un moment dat a vrut chiar să-l lovească cu toporul, însă a reușit să se ferească.

Agresorul nu este la prima abatere, acesta fiind în trecut condamnat la închisoare tot pentru o faptă cu violență.

El nu a găsit o explicație coerentă pentru gestul său și spunea că vara aceasta i-au fost furate și oricine trece pe lângă turmă e suspect. El nu a fost deloc intimidat nici de prezența polițiștilor, aceștia reușind cu greu să-l legitimeze.



Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?