Un adolescent a câștigat un premiu ȘOC: o lună alături de o starletă porno. Ce a urmat e incredibil

24 Februarie 2016

Un adolescent din Rusia, încă elev, ar fi câștigat un premiu constând într-o lună petrecută alături de o starletă a filmelor pentru adulți. Bizara informație este oferită de Sputniknews.com, agenție publică de știri din Rusia.

Ruslan Schedrin, un elev de 16 ani dn Rusia, a devenit vizitatorul cu numărul 100.000 al unui site care vinde arme și armuri, și a câștigat un premiu neobișnuit.

Tânărul va petrece o lună alături de o starletă a filmelor pentru adulți la unul dintre hotelurile din Moscova.

Băiatul a plănuit deja luna alături de starletă, cunoscută sub numele de Ekaterina Makarova. 

Există însă o problemă. În vreme ce băiatul s-a declarat entuziasmat, mama acestuia a spus că nu este de acord. "Sunt total împotrivă, are examene. Să ne plătească 100.000 de ruble în loc", a spus femeia.Este neclar dacă știrea este reală, cert este însă că e oferită de canalul de propagandă al Rusiei, Sputniknews.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Georgiu Gavril
29 Feb 18:38
Oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email gavril.georgiu@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?