Şi-a injectat ulei de nucă de cocos + silicon în "bărbăţie".Ce s-a întâmplat după 10 minute, uluitor

16 Aprilie 2019

Câteva cazuri şocante şi foarte ciudate vin dintr-o zonă exotică, din Papua Noua Guinee.

Acolo, doctorii se confruntă cu un val de "auto-operaţii", prin care bărbaţii îşi pun vieţile în pericol. Mai precis, reprezentanţii sexului masculin îşi injectează ulei de nucă de cocos şi silicon în "bărbăţie", sperând, astfel, ca rezultatul să fie o mărire de penis. Bineînţeles că nu este. Tot ce "reuşesc" este să se infecteze şi să rămână impotenţi.

Doctorii de la un spital din Papua Noua Guinee au întâlnit 500 astfel de cazuri în ultimii 2 ani. Au venit la urgenţe şi tineri de 16 ani, cu astfel de probleme. Se pare că trendul a început de la vizionarea filmelor porno, acolo unde actorii se laudă cu "bărbăţii" imense.

Medicii le-au salvat vieţile in-extremis, dar bărbaţii respectivi au rămas cu sechele pe viaţă, în sensul că penisul este atât de "afectat", încât pacienţii nu vor mai putea presta acte sexuale.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?