Uimitor! Motivul util pentru care ar trebui să păstrezi mereu cărbune în casă

24 Noiembrie 2017

Cărbunele are mult mai multe întrebuințări decât ne-am fi putut închipui. Acesta este folositor la mai multe lucruri, nu doar la aprinderea focului sau la încălzirea locuinței. Află, din materialul următor, propietățile antifungice ale cărbunelui.

Cărbunele a fost folosit primele dăți pentru a absorbi mirosurile neplăcute ale rănilor putrezite. În gospodărie, cărbunele are numeroase utilizări. Una dintre cele mai cunoscute calități ale acestuia constă în purificarea aerului, dar și a apei.

De asemenea, acesta elimină în mod natural mirosurile, bacteriile, poluanții nocivi și alergenii. Pentru aceasta, trebuie să pui bucățele din cărbune din lemn într-o cutie perforată sau într-un săculeț din tifon, pe care să o așezi în dulap, frigider, WC sau în debara. Cel mai interesant lucru este faptul că acesta se poate refolosi și îşi reface calitățile dacă îl pui în cuptor timp de 3-4 ore, la temperatura de 250-300 de grade. De reținut este că, după 2-3 săptămâni, cărbunele se înlocuiește cu o porție nouă.

Conform topremediinaturiste.ro, poți pune în încălțări branțuri cu cărbune, care absorb umezeala și mirosul neplăcut, pretejând picioarele de bacteriile nocive. Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?